IntervizijaIntervizija

V okviru Društva za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije potekajo redna mesečna intervizijska srečanja. Srečanja potekajo praviloma ob torkih od 19:30 do 21:00 ure na Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše, Gotska 18, Ljubljana. V prvi polovici leta 2018 bodo srečanja potekala ob naslednjih datumih:
 
  • 11. september
  • 2. oktober
  • 6. november
  • 4. december
 
Srečanja so namenjena vsem članom društva, ki bi radi nadgradili svoje znanje ter podelili svoje izkušnje. Intervizije niso vodene, temveč vsak član sooblikuje vsebino srečanja in prispeva s svojimi izkušnjami in mnenji. Namenjene so skupni refleksiji vprašanj in dilem, s katerimi se srečujemo pri praktičnem delu.
 
Poleg vprašanj si na intervizijah delimo tudi različna teoretična znanja, in sicer v obliki kratkih predstavitev zanimiv tem ali področij dela ter predstavitev najnovejših spoznanj iz raznih kongresov in seminarjev itd.
 
Srečanja so namenjena vsem članom DVKT, ki so v rednem izobraževanju (Praktikum I, II ali III) ali so izobraževanje že zaključili. Kotizacije za srečanja ni.

 
Vabila na posamezna srečanja boste člani dobili tudi preko e-pošte nekaj dni pred srečanjem. Zaradi lažje organizacije pred vsakim srečanjem potrdite svojo prisotnost. Prav tako vas prosimo, da zaradi načrtovanja posameznih srečanj vaše dileme in vprašanja v kratki obliki sporočite na: za.vesnamlinaric@gmail.com.
 
Aljoša Dornik, univ. dipl. psih.
Vesna Mlinarič Lešnik, univ. dipl. psih.
koordinatorja intervizijskih srečanj za DVKT Slovenije


◄◄ Maj 2023 ►►
 
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Za dani mesec ni zabeleženih dogodkov.Drustvo-vkt.org © 2023 - vse pravice pridržane - all rights reserved
 
Izdelava strani v sodelovanju z inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami