logo VKT
Organi društva

Organi društva so: skupščina, predsednik, vodja izobraževanja in mednarodni predstavnik društva v EABCT, upravni odbor ter strokovni svet. Društvo zastopa predsednica Barbara Starovasnik Žagavec (v primerih njene odsotnosti jo v skladu s Statutom nadomešča vodja izobraževanja dr. Špela Hvalec), v organih Evropske zveze za vedenjske in kognitivne terapije (EABCT), katere polnopravni član je društvo od leta 2000 dalje, društvo predstavlja dr. Špela Hvalec, tajniške in blagajniške posle opravljata Suzana Vrhovac ter Polonca Čas. Društvo je pravna oseba zasebnega prava in deluje v skladu s sprejetim Statutom.

Člani upravnega odbora so (sklep izredne skupščine dne 10.10.2014):

dr. Barbara Starovasnik Žagavec, univ.dipl.psih, spec.klin.psih. (predsednica Društva)

dr. Špela Hvalec, univ.dipl.psih., spec.klin.psih. (namestnica in strokovni vodja Društva)

Manja Rančigaj, univ.dipl.psih., članica

Polonca Čas, univ.dipl.psih., članica

Ana Ulčar, univ.dipl.psih., članica

Člani strokovnega sveta so (sklep izredne skupščine dne 10.10.2014):

dr. Špela Hvalec, univ.dipl.psih., spec.klin.psih., akreditirana VKT terapevtka (vodja izobraževanja)

Simona Sanda, univ.dipl.psih., spec.klin.psih., akreditirana VKT terapevtka

Doris Adamčič Pavlović, univ.dipl.psih., spec.klin.psih., akreditirana VKT terapevtka

Maja Bundalo Bočić, dr.med., spec.psihiatrinja, akreditirana VKT terapevtka

dr. Tina Zadravec, univ.dipl.psih., spec.klin.psih., akreditirana VKT terapevtka