logo VKT
28.03.2020
Psihološka obzorja - KVT pri otrocih in mladostnikih

Z veseljem vam sporočamo, da je izšla nova številka Psiholoških obzorij (http://psiholoska-obzorja.si/), v katerih je zbranih kar sedem prispevkov, ki predstavljajo uporabo vedenjsko-kognitivne terapije pri delu z otroci in mladostniki. Poleg glavnega urednika Luke Komidarja sta pri nastajanju te številke pomembno vlogo odigrala gostujoča urednika - Jana Kodrič in Peter Janjušević, recenzije pa so opravile Nada Anić, Ivanka Živčić Bećirević in Meta Shawe Taylor.
 
Vsem avtoricam, recenzentkam in urednikoma se v Društvu za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije zahvaljujemo za pomemben doprinos k zapolnjevanju vrzeli na področju literature s področja uporabe KVT za otroke in mladostnike.  
 
Verjamem, da bo tematsko obarvana številka Psiholoških obzorij našla svoje bralce tako med edukanti kot tudi izkušenimi kognitivno - vedenjskimi terapevti. 
 
Špela Hvalec,
predsednica DVKT Slovenije  


Drustvo-vkt.org © 2021 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami