logo VKT
Intervizija

V okviru Društva za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije potekajo redna mesečna intervizijska srečanja. Srečanja potekajo praviloma ob torkih od 19:30 do 21:00 ure na Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše, Gotska 18, Ljubljana. V prvi polovici leta 2018 bodo srečanja potekala ob naslednjih datumih:
  • 9. januar
  • 6. februar
  • 13. marec
  • 10. april
  • 8. maj
  • 5. junij

Srečanja so namenjena vsem članom društva, ki bi radi nadgradili svoje znanje ter podelili svoje izkušnje. Intervizije niso vodene, temveč vsak član sooblikuje vsebino srečanja in prispeva s svojimi izkušnjami in mnenji. Namenjene so skupni refleksiji vprašanj in dilem, s katerimi se srečujemo pri praktičnem delu.

Poleg vprašanj si na intervizijah delimo tudi različna teoretična znanja, in sicer v obliki kratkih predstavitev zanimiv tem ali področij dela ter predstavitev najnovejših spoznanj iz raznih kongresov in seminarjev itd.

Srečanja so namenjena vsem članom DVKT, ki so v rednem izobraževanju (Praktikum I, II ali III) ali so izobraževanje že zaključili. Kotizacije za srečanja ni.

Vabila na posamezna srečanja boste člani dobili tudi preko e-pošte nekaj dni pred srečanjem. Zaradi lažje organizacije pred vsakim srečanjem potrdite svojo prisotnost. Prav tako vas prosimo, da zaradi načrtovanja posameznih srečanj vaše dileme in vprašanja v kratki obliki sporočite na: za.vesnamlinaric@gmail.com.

Aljoša Dornik, univ. dipl. psih.
Vesna Mlinarič Lešnik, univ. dipl. psih.
koordinatorja intervizijskih srečanj za DVKT Slovenije

◄◄ April 2018 ►►

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
Za dani mesec ni zabeleženih dogodkov.

Drustvo-vkt.org © 2018 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami